MoldovaCurata.md: Mașinile primăriei Hâncești sunt alimentate cu produse petroliere de la firma fiului primarului, Alexandru Botnari

Firma PETROCUB&CO SRL, specializată în comercializarea produselor petroliere și în care are acțiuni fiul primarului orașului Hâncești, Alexandru Botnari, a câștigat în doar doi ani contracte de circa 2,5 milioane de lei la licitațiile organizate de stat. Două dintre aceste contracte, în valoare de circa 400 de mii de lei, au fost încheiate chiar cu Primăria Hâncești. Alexandru Botnari spune că aceste concursuri de achiziții au fost transparente, că el nu a făcut parte din comisia de selectare a agentului economic, ci doar a semnat contractele de procurare a produselor petroliere.

În anul 2002 firma PETROCUB&CO SRL a fost fondată de Alexandru Botnari, primarul de Hâncești, alături de alte cinci persoane. În prezent însă acțiunile primarului sunt deținute de fiul său, care are același nume, Alexandru Botnari. Potrivit portalului Openmoney.md, această firmă, cu sediul în orașul Hâncești, are activități precum ”importul şi (sau) comercializarea preparatelor chimice şi biologice pentru protecţia plantelor şi a stimulatoarelor de creştere a plantelor, importul şi/sau comercializarea cu ridicata şi/sau cu amănuntul a benzinei, motorinei şi/sau a gazului lichefiat la staţiile de alimentare”.

Citește continuare pe MoldovaCurata.md.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *